juliste_nettiin_jv15

Waude! Juhlaviikot tulee!

Päätapahtumaviikonloppuna perjantaina 11.12 ja launtaina 12.12. Galleria 3H+K:lla on luvassa kattava läpileikkaus kotimaista ja (yhtä) tukholmalaista performanssitaidetta ja muita eri esittävän taiteen muotoja, kuten punkkia ja runoutta. Sunnuntaina 13.12 ruokaillaan yhdessä ja viihdytään videoiden parissa.

Ennakko-ohjelmana on viime vuoden Juhlaviikoilla Vuoden keski-ikäisenä taiteilijana palkitun Jalo Porkkalan näyttely 5.-10.12. Avajaisia vietetään perjantaina 4.12. kello 18 alkaen jolloin on myös Rauhanpuolustajien luento ja muuta ohjelmaa.

Tarkemmat tiedot ja ohjelma aikatauluineen alapuolella.

Esiintyjäkohtaisia tietoja päivitämme facebook-tapahtuman kommenttiosioon ja nettisivuille.

Tule viihtymään ja tuo toverisikin!

Vapaa pääsy.

——————————-

Ohjelma:

5.-10.12.

Jalo Porkkala: My God, is it full of planets? – Work in Progress
https://www.facebook.com/events/846045742175966/

Taiteilija on tavattavissa: 5.12. klo 12-15, 6.12. klo 12-15, 8.12. klo 12-16

PERJANTAI 4.12.

18
Jalo Porkkalan avajaiset

Rauhanpuolustajat: puhutaan sodasta – lauletaan rauhasta
https://www.facebook.com/events/1664621307143049/

——————————-

PERJANTAI 11.12.

19
Itä-Hollola installaatio

Robert Ensio Niemistö on yhden miehen ihmeellinen yhtye. ”Itä-Hollola Installaatio” – nimellä kulkeva kitara ja mies kokoonpano esittävät verevää ääntä, jota mies kutsuukin ”idearokiksi”. Niemistö on taitava sanoittaja, jonka lyriikat tihkuvat räkää, rakkautta ja romua. Ilmaisu pohjautuu lo-fi lompakkoon, ei rahaa, ei kunnon vehkeitä.

https://it-hollolainstallaatio.bandcamp.com/album/julkaisu-jolla-promotoida-itse-n

20
Julius Jokela
Anna Linnea Kukkonen
Julia Kukkonen
Linda Mattila

21
Siirtokunta

22
Maija Saksman

23
Faouzy Fawaz, Mohamed Bangoura, Cheick Kouyate, Tuomas Kauppinen

Yhden suomalais- ja kolmen guinealaismuusikon tuore kokoonpano päättää Juhlaviikko-perjantain. Faouzy Fawaz, Mohamed Bangoura, Cheick Kouyate ja Tuomas Kauppinen soittavat djembeä, ngonia, bolonia ja kitaraa Länsi-Afrikkalaisesta musiikkiperinteestä ammentaen.

——————————

LAUANTAI 12.12.

18
Aamunkoiton siat

Merzedes Sturm-Lie

Merzedes Sturm-Lie is a Swedish/Belgian/Norwegian multimedia artist and curator who lives and works in Stockholm and Brussels. Her art practice centers around topics such as political correctness, sect-like behaviourism, death, dreams and stasis. When producing new works she searches for ways to understand the complexity of power and seeks to question that which appears natural, but is in fact an ideological construction. Her work has been shown in Sweden, Finland, Norway, Belgium, Japan, Brazil and Russia.

http://www.merzedessturm-lie.com

20
Hilda Kahra

Marsalkka Kallas

Marsalkka Kallas (Merita Berg, s. 1991) on turkulaistunut runoilija, jonka teksteissä eletään elämä tummasti ja tulisesti: niin kuin Kallas itsekin elää ja on. Kallas on toiminut lavarunouden parissa erilaisissa runotapahtumissa kutsuvierasrunoilijana sekä open mic – tilaisuuksissa. Runojen lisäksi Kallaksen itseilmaisun repertuaariin kuuluu myös kuvataide, jota Kallas opiskelee Turun Taideakatemiassa kolmatta vuotta.

21
Oskarin gramofoni

22
Seksihullut

Vuonna 2007 tai 8 perustettu Seksihullut soittaa ja laulaa kovaa. Ota korvatulpat mukaan, jos et ole tottunut kovaan ääneen. Mikään ei tunnu liittyvän mihinkään, mutta kyllähän esimerkiksi legoihin voi liimalla yhdistellä kappaleita muista rakennussarjoista.. Kappaleiden keskikesto 1,5 minuuttia. Laulajasta tulee paljon kehuja.

+
NYTE suosittelee jatkoklubia:
Plugi: Himmeli
Huom! Yksityistilaisuus, etukäteen ilmoittautuminen pakollinen!

https://www.facebook.com/events/1533580766932454/

——————————-

SUNNUNTAI 13.12.

15
Kestitysleiri

16
POFF – valikoima

——————————-

VIIKONLOPPU 11.-13.12

Serious Introspection with John W. Fail – 8 episodes

Ville Lampi: It’s Not You, It’s My Insecurities
Pimeän tultua, iltaan saakka / Elävä Pori -toimiston näyttelyikkuna, Isolinnankatu 7