Posted on: April 6, 2023 Posted by: admin Comments: 0

Galleria 3H+K:n näyttelyhaku vuoden 2024 näyttelyaikoihin on avoinna 21.5. asti!

Näyttelyaikaa voi hakea yksin tai ryhmänä vapaamuotoisella hakemuksella, joka sisältää selkeän näyttelysuunnitelman, kuvanäytteet aiemmasta työskentelystä sekä ansioluettelon. Näyttelyaika on 3 viikkoa ja näyttelyvuokra 500 euroa, NYTE ry:n jäseniltä 450 euroa. Näyttelytilaa on noin 77m² ja se sijaitsee aivan Porin ydinkeskustassa, valoisassa liiketilassa osoitteessa Yrjönkatu 4.

Taiteilija vastaa näyttelyn ripustamisesta ja purkamisesta, teosten kuljetuksista ja vakuutuksista, sähköisten kutsujen ja lehdistötiedotteen laatimisesta, julisteista, julisteiden painatus- ja postikuluista sekä avajaistarjoiluista. 

Galleria vastaa näyttelyn tiedotuksesta, sähköisten kutsukorttien ja tiedotteiden lähettämisestä kattavalla listalla, julisteiden jakamisesta, näyttelyn valvonnasta ja tilan siivouksesta sekä avustaa resurssien mukaan näyttelyn ripustamisessa ja purkamisessa.

Järjestämme mielellämme tapahtumia, joten voit ehdottaa näyttelyysi myös oheisohjelmaa. Galleria 3H+K:n tapahtumat ovat yleisölle maksuttomia.

Lähetä hakemuksesi sunnuntaihin 21.5.2023 klo 23.59 mennessä osoitteeseen galleria3hk@nyte.fi! Myöhästyneitä hakemuksia ei oteta huomioon. Hakemuksen kaikki osat tulee sisällyttää yhteen pdf-tiedostoon. Nimeä tiedosto omalla nimelläsi, esim. sukunimi-etunimi-näyttelyhakemus. Ilmoita mahdollinen näyttelyaikatoive heti hakemuksen alussa. Pidätämme oikeuden olla jakamatta kaikkia vuoden 2024 aikoja.