Posted on: September 10, 2023 Posted by: admin Comments: 0
Kainulainen & LAtva Porin Juhlaviikot 2023

PORIN JUHLAVIIKOT näkyy ja kuuluu Porin kaupunkitilassa
22.9.–15.10. Kolmiviikkoisena toteutuva tapahtuma- ja näyttelykokonaisuus rakentuu kolmeen eri sijaintiin ympäri Porin keskustaa. Näyttelyiden avajaisia vietetään perjantaina 22.9. klo 18–22. Näyttelyiden lisäksi Porin Juhlaviikot koostuu esitysohjelmistosta, joka käynnistyy jo tulevana lauantaina 16.9!

Juhlaviikkojen ensimmäinen esiintyjä on performanssitaiteen duo Kainulainen & Latva, joka esiintyy Galleria 3H+K:lla Maximilian Latvan näyttelyn yhteydessä viikkoa ennen tapahtuman virallisia avajaisia.


PORIN JUHLAVIIKOT 2023 16.9. klo 18.00
ennakkoklubi, Galleria 3H+K: KAINULAINEN & LATVA

Performanssitaiteen duo Kainulainen & Latva on Katri Kainulaisen ja Maximilian Latvan vuonna 2014 aloittama taideprojekti ja elämäntapa.


Kainulainen & Latva esiintyy gallerioissa, museoissa ja performanssifestivaaleilla eri puolilla Eurooppaa. Viimeisimpiä esityspaikkoja vuonna 2023 ovat olleet Nuuk Art Museum Grönlannissa, Riga Performance Festival Latviassa ja Kaunas Artists´ House Liettuassa. Kainulaisen & Latvan performanssit ovat lihallisia ja visuaalisia ja ne kuvaavat traumaa, seksuaalisuutta ja valtasuhteita.


Galleria 3H+K:lla esitettävä performanssi on tarkoitettu aikuisille. Vapaa pääsy, tervetuloa!


Kuva: Performanssi Anasyrma-sarjasta, Nuuk Art Museum, 2023, kuva Antti Ahonen