Posted on: March 27, 2024 Posted by: admin Comments: 0

Lauantaina 27.4. klo 19–22, vapaa pääsy

Kolmehoo ottaa varaslähdön vappuun lauantaina 27.4, jolloin esiintymään saapuu Henrik Illikainen, Jupu Tupuna ja Kari Burana!


HUOM! Aiemmin ilmoitetusta poiketen Profeetta & LST on estynyt saapumaan paikalle, joten tilalla nähdään Kari Burana. Kato & lama on myöskin peruttu, joten keikalle on vapaa pääsy. Halutessaan artisteja voi tukea vapaaehtoisella 5-10 € pääsymaksulla.

Ovet auki 18.30, soitot 19.00

HENRIK ILLIKAINEN
Henrik tunnetaan etenkin Tiisu yhtyeen keulakuvana. Tällä keikalla Henrik Illikainen tulee esittämään omaa soolomateriaaliansa. Mies on myös huhujen mukaan maailman paras pano, joten kannattaa nykiä hihasta jatkoille.

JUPU TUPUNA
Jupu Tupuna on ajatusten tulvaa, ahdistusta, euforiaa, päänsisäisiä hälyääniä ja kummallisia näkemyksiä maailmasta. Jupu Tupunan takana on Juuso Sipiläinen, mies jonka suurin saavutus on se että puoli miljoonaa ihmistä on nähnyt hänet paskalla.

KARI BURANA
Kari Burana on meluisaa, vääristynyttä, kaunista ja tarttuvaa vaihtoehtorokkia. Yhden henkilön äänitysprojekti, useampien vaihtuvien jäsenten bändi. Mitään tiettyä genreä ei ole ja projektia innoittaa musiikkia enemmän tinkimätön asenne á la Ariel Pink, Gary Wilson, Keuhkot, Whitehouse, Big Black, Brainbombs, Dennis Cooper… K. Buranan pitkäsoitto “Kapselilelu” julkaistaan 19.4.2024.


Vapaa pääsy, tervetuloa!

Galleria 3H+K
Yrjönkatu 4
28100 Pori

www.nyte.fi